Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Bu durum tasarım mimarlarının detay çalışma endişelerini ortadan kaldırır. Tasarımlarını prefabrik villa modelleriyle kolayca ortaya koyabilirler. Modele özel geliştirilmiş plan ise tasarımlarına ayrı bir keyif katar.

Aydınlatma ve su armatürlerine varana kadar tüm malzemeler prefabrik villa fiyatlarına dahil olarak modern fabrikada hazırlanır. Yeriniz nerede olursa olsun başka malzemelere ihtiyaç duyulmadan eviniz kullanımınıza hazır halde kurulur.

Hayalinizdeki evi paylaşarak ona en uygun modeli bulabilirsiniz. İki katlı betonarme evim var. Onun üzerine yeni prefabrik ev yaptırabilir miyim?

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Proje çizim masrafı ödemeden hayalinizdeki modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri arasında modern-day tasarımlarla birlikte klasik arzunuzu gerçekleştirebileceğiniz modelleri de bulacaksınız.

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Tek katlı prefabrik villa modellerinde tasarımcıların işini kolaylaştıran temel avantaj yapı sisteminin yanı sıra çalışmalarını modele özel geliştirilmiş programda yapabilmeleridir. Prefabrik ev sisteminde en girift tasarımlar teknolojik üretimde birebir elde edilebilir.

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik ev modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde prefabrik ev modelleri olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki prefabrik ev fiyatları one veya two katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan two, three katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik evin zemin betonundan kurulum sonrası şap ve fayans uygulamalarına varana kadar her uygulama üretici firma tarafından gerçekleştirilmektedir.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin seven bölgesi ve 81 iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

prefabrik ev fiyatları Kısa zamanda güvenli konut sahibi olma imkanı sunan prefabrik evlerin satın alma aşamalarını sizin için derledik;

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, prefabrik ev fiyatları havuzlu ev gibi tasarımların yanı sıra ofis, atölye, depo olarak prefabrik ev kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri de farklı iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. Yapıların duvar kısımlarında bulunan paneller arasında extremely yoğun izolasyon malzemeleri eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çok daha yüksek yalıtım sağlar.

Böylece, hava koşulları nedeniyle oluşabilecek inşaat gecikmeleri veya malzeme hasarları gibi sorunlar ortadan kalkar. Prefabrik hazır evlerin üretimi, geleneksel betonarme evlere kıyasla yarı yarıya daha az zaman alabilir.

Bu özelliğiyle deprem afeti sonrası yeni hazırlanan toplu konut modellerinde hızlı kurulumuyla tercih edilmektedir. Prefabrik evlerin kurulum ve teslim süresi ne kadardır?

Report this wiki page